Politica de confidențialitate

1. Informații generale

Această pagină are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.desprepsihologie.ro, numită în continuare „Site-ul”.

2. Categoriile de date cu caracter personal

Comentând pe acest site, următoarele date cu caracter personal sunt prelucrate: nume de utilizator, adresa de email, adresa web.
Pentru folosirea formularului de contact sunt necesare numele și adresa de email, datele colectate sunt folosite pentru a vă putea răspunde, datele nu sunt distribuite către terțe părti.

3. Scopul prelucrării

IP-ul și browserul utilizat sunt colectate pentru securitatea site-ului, datele salvate nu sunt distribuite catre terțe părți.
Numele de utilizator, adresa de email si adresa web sunt necesare pentru functionalitatea site-ului, datele salvate nu sunt distribuite catre terțe părți.

4. Durata de prelucrare a datelor

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopului menționat mai sus.

5. Stocarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal menționate mai sus sunt stocate pe serverele companiei Mxhost, unde se află baza de date a site-ului.